Amo har i alt udgivet seks inspirerende bagebøger. Nedenfor finder du et overblik over dem alle, så du kan blive klogere på deres forskellige indhold. Bøgerne kan købes i dagligvarebutikker landet over. Bemærk dog, at de ikke er fast sortiment, hvorfor du ikke kan være sikker på at finde dem i alle butikker.



De store klassikere

I denne bagebog har vi ladet os inspirere af en række af vores bedste gamle opskrifter. Men tiderne ændrer sig - så vi har justeret og bagt de gamle opskrifter om og om igen, indtil vi fik det perfekte resultat. Så nu kan du bage de gamle opskrifter i en helt frisk 2017-version. Tradition -  med et tvist!

Læs mere her »

 

 

 

Den Store Fødelsdagsbagebog

Den Store Fødselsdagsbagebog

Den første bog i rækken er Den Store Fødselsdagsbagebog. Bogen markerer Amos 80 års fødselsdag og er fyldt med opskrifter og inspiration til fødselsdagsfesten. 

 

 

Den store bagebog 2

Den Store Bagebog 2

Med sine i alt 100 sider er Amos anden bagebog spækket med de lækreste opskrifter på brød, kager og boller. Desuden indeholder bogen masser af tips og tricks til det lille hjemmebageri.

 

 



Den store bagebog 3

Den Store Bagebog 3

Amos tredje bagebog giver ideer til bagning hele året rundt. Bogens opskrifter passer nemlig til de forskellige årstider. I bogen findes opskrifter til alt fra picnickurven til vinterens lune bagværk.

 

 

 

 

Den store julebagebog

Den Store Julebagebog

Denne bog er uundværlig i det danske julekøkken, hvor hjemmebag står højt prioriteret. Bogen er fyldt med alle de kendte juleklassikere og byder samtidig på spændende nyfortolkninger. Udover knasende opskrifter på småkager, kan der i bogen findes opskrifter på konfekt, brød og boller, børnenes favoritter og sjove ideer til pynt.  

 


Den store bagebog 5Den Store Bagebog 5

Det seneste skud på stammen er Den Store Bagebog 5, hvor omdrejningspunktet er den danske bagetradition, men denne gang med en sundere indgangsvinkel. Foruden en masse lækre opskrifter på brødbagning finder du en brugbar melguide, inspiration til nordisk og glutenfri bagværk og bagning med rug. Selvom omdrejningspunktet i bogen er brød, er der selvfølgelig også opskrifter på sødere sager.