Ingredienser
Ca. 60 stk.
Dej:
Fyld:
1. Hak mandlerne meget fint, evt i en minihakker. Smuldr smørret i melet. Tilsæt de øvrige ingredienser og saml hurtigt dejen til den er glat. Kom evt. dejen i køleskab ca. 1 time.
2. Del dejen i to stykker og rul hvert stykke ud til en rektangel på 14 x 32 cm på et stykke plastfilm.
3. Ælt marcipanen med æggehviden og del den i to stykker. Rul stykkerne ud mellem 2 stykker plastik (fra en frysepose) så de passer til dejstykkerne. Brug plastikken til at lægge marcipanstykkerne ovenpå dejstykkerne.
4. Rul dejen sammen til en roulade. Kom rouladerne i køleskab ca. 1 time
5. Skær rouladerne i 0,5 cm tykke skiver og læg dem på bagepapir. Tryk dem lidt mere flade.
6. Bagetid: Ca. 6-8 min midt i en 200°C forvarmet ovn (varmluft 180°C). Lad kagerne køle helt af.